BioShock 4 zou een PlayStation-exclusive worden zegt bekende leaker

Er zijn zo van die games die vanaf de eerste minuut een onuitwisbare afdruk achterlaten, en we mogen gerust zeggen dat BioShock (2007) er daar eentje van is. Het is dan ook nog steeds ongeduldig wachten op BioShock 4.

Sinds de aankondiging in 2019 is het echter nog steeds wachten op info rond deze bij 2K Games in ontwikkeling zijnde game. Het enige wat we tot dusver weten is dat de game nog een aantal jaren in ontwikkeling zal zijn, en we dus niet meteen op een release moeten hopen.

Maar met de virtuele E3 in aantocht, en de bevestiging dat zowel 2K Games als Rockstar hun aanwezigheid bevestigd hebben, duiken natuurlijk ook de eerste roddels op. Een daarvan werd naar buiten gebracht door de bekende leaker Xbox Era.

Volgens hem zou Bioshock 4 een PlayStation-exclusive kunnen zijn In zijn podcast stelt Youtuber Xbox Era dat hij niet op de hoogte is van het feit of het een volledig exclusieve titel zal zijn of een timed exclusive.

Of dit zo is, dat valt natuurlijk nog te bezien, en zoals gezegd het is iets van horen zeggen. Misschien krijgen we meer duidelijkheid op de nakende E3.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)