Waaghalzen scoren in GTA Online driedubbele beloningen deze week

In november verschijnt GTA V op next-gen consoles, en ook GTA Online loopt als een trein, dus waarom zou Rockstar tijd en geld investeren in GTA VI? GTA Online gaat er immers nog steeds in als zoete broodjes en dat is omdat Rockstar blijft investeren en vernieuwen in de online variant, en de spelers blijft verwennen met gratis extra’s.

Iets wat ook deze week weer het geval is. Er zijn deze week acht nieuwe Stunt Races in GTA Online. Of je nu liever tussen de getunede sportwagens racet op de snelweg, door bochten sjeest op motorfietsen rond het Palmer-Taylor Power Station, of de grenzen van de zwaartekracht opzoekt in supercars: deze gloednieuwe racebanen hebben iets voor elke adrenalinejunkie voor wie het altijd iets sneller, straffer en spectaculairder mag.

Codewoord: gratis

Deze week beloont GTA Online alle spelers met een gratis Wine Coil Cap om je te helpen al je vrienden te laten weten dat je ecologische voetafdruk een fractie is van die van je buren.

En als erkenning voor degenen die hun best doen om aanzien te verdienen, ontvangen alle spelers van Rank 100 en hoger de zeldzame Hunting Camo-livrei waarmee ze hun Mammoth Avenger kunnen afronden – gratis (beschikbaar binnen 72 uur na inloggen na 7 juni) . Moet je een Avenger aanschaffen om van dit voordeel te genieten? Je hebt geluk, want het is deze week 35% korting bij Warstock Cache & Carry, net als de upgrades voor Weapons Workshop en Weaponized Vehicle Workshop.

Op het podium: de Truffade Nero Custom

Vier je laatste overwinning met een bezoekje aan de lobby van The Diamond Casino & Resort en geef een draai aan het Rad van Fortuin voor een volle kofferbak met GTA$, RP, kleding, snacks en andere mysterieuze prijzen.

De topbeloning van deze week op het podium is de Truffade Nero Custom, een hypercar die specifiek is gericht op de high-end tune-up menigte. Maak een proefrit voordat je langs Benny rijdt om te zien wat deze vriend écht in zijn mars heeft.

Kortingen

Degenen die erover denken om iets verder ondergronds te gaan, kunnen deze week 40% korting krijgen op alle faciliteiten, upgrades en aanpassingen, om nog maar te zwijgen van dezelfde korting op een reeks top-of-the-line voertuigen, zowel bewapend als niet.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)