Necromunda: Hired Gun ziet er uit als een mix van Doom en Dishonored in het Warhammer 40K-universum

Zelf ben ik niet echt een fan van het Warhammer 40K-universum, al moet ik zeggen dat games als Spacemarine en Dawn of War me wel kunnen bekoren. Ook deze Necromunda zou best wel eens cool kunnen zijn. Noem het een haat-liefde relatie, voila.

Ook deze Necromunda: Hired Gun ziet er weer intrigerend uit. Zelf doet het me wat denken aan een mix tussen Doom en Deus Ex, maar sommigen zien er ook Dishonored in. Best wel mooie referenties dus.

In deze game, die op 1 verschijnt, speel je een premiejager die samen met zijn mechanische hond jacht maakt op allerlei gespuis. Je kan zowel je wapens als jezelf en je hond upgraden. De intro cinematic ziet er alvast niet slecht uit.

Wie durft?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)