fbpx

Fast & Furious: Spy Racers – Rise of SH1FT3R knalt in november naar alle consoles

Je wist het misschien niet, maar Fast & Furious: Spy Racers werd in 2019 gelanceerd op Netflix. In deze animatieserie volgen we Tony Toretto en een team van tiener straatracers die worden ingehuurd om te infiltreren in een elite race-competitie. Vierde seizoen is nu te bekijken op Netflix en omdat deze zo populair is, krijgen we eind dit jaar ook een game gebaseerd op deze reeks voorgeschoteld.

De elite criminele racebende, SH1FT3R, keert terug in deze game en het is aan het Spy Racers-team om te voorkomen dat ze het ultieme hypermoderne voertuig winnen dat in de verkeerde handen enorme chaos kan veroorzaken.

“Fast & Furious blijft een wereldwijde krachtpatserfranchise, die zich uitbreidt met speelgoed en de animatieserie”, zegt Jim Molinets, SVP van Production, Universal Games en Digital Platforms. “Met Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R bieden we een authentieke ervaring die intens racen en gelikte gadgets combineert met supersnelle actie.”

We gaan in Fast & Furious: Spy Racers – Rise of SH1FT3R helemaal undercover en racen als de personages uit de reeks. Denk daarbij aan onder andere Tony Toretto, Echo, Cisco, Layla Gray, of zelfs als leden van de beruchte SH1FT3R-bende. We kunnen spionagewapens gebruiken om door geheime afsnijroutes te racen en we kunnen uiteraard ook de wagens aanpassen met een heleboel skins.

Dit zijn volgens de makers de belangrijkste kenmerken van de game:

  • SH1FT3R IS TERUG – Race als fan-favoriete Spy Racers-personages, waaronder Tony Toretto, Echo, Cisco, Layla Gray, of race zelfs als de beruchte SH1FT3R-bende tijdens de multiplayer-modus. Gebruik innovatieve gadgets om de overhand te krijgen en scheur over de banen in een wereldomvattend toernooi in de verhaalmodus, couch co-op of online multiplayer.
  • COUCH CO-OP EN MULTIPLAYER – De Spy Racers moeten de hele wereld laten zien dat ze de snelste, coolste en meest getalenteerde racers zijn! Pas voertuigen aan met ontgrendelbare skins en race tegen online tegenstanders, AI-gestuurde coureurs en vrienden met couch co-op en online multiplayer.
  • VECHT NAAR DE FINISH – Er is meer nodig dan snelheid om deze race-uitdaging te winnen. Gewapend met 15 spionagewapens die zijn geïnspireerd op de originele Netflix-serie, moeten de Spy Racers langs rivalen schieten om de overwinning te behalen.

Fast & Furious: Spy Racers – Rise of SH1FT3R verschijnt in november van dit jaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, Google Stadia en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: