De werktitel van de volgende Tomb Raider-film is Tomb Raider: Obsidian

Er komt een nieuwe Tomb Raider-film, dat is nu wel zeker. Ondertussen kennen we ook al de werktitel van deze film. Maar wanneer hij zal verschijnen, en wie deze keer in de huid van Lara Croft kruipt, dat is nog even afwachten.

Misha Green (Sons of Anarchy en Lovecraft Country), die de touwtjes van de vorige regisseur Ben Wheatley heeft overgenomen en ook het verhaal van de film heeft geschreven, bevestigde het nieuws op Twitter. Bovendien gaf ze ook mee dat het eerste concept van het script klaar is.

We hebben nog een lange weg te gaan naar productie,” tweette Green op haar Twitter-pagina. “De titel is nog niet eens goedgekeurd. Maar het eerste concept klaar!!!

En daarmee moeten we het voorlopig doen. Maar we hebben dus iets om naar uit te kijken, en we kunnen beginnen raden/roddelen over wie de eer heeft om Lara Croft te vertolken. Mijn favoriete blijft nog altijd Angelina Jolie. Die van jullie?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)