Square Enix geeft intro cinematic vrij voor NEO: The World Ends with You

In het vervolg op de RPG-klassieker The World Ends with You verkent het hoofdpersonage Rindo het hart van Tokio om de mysteries te ontrafelen achter de sinistere “Reapers’ Game,” een dodelijk spel waaraan hij gedwongen deel moet nemen.

Deze game verschijnt op 27 juli 2021 voor het PlayStation 4 en Nintendo Switch. Later deze zomer verschijnt de game via de Epic Games Store ook voor pc.

NEO: The World Ends with You combineert een prachtig, in anime-stijl vormgegeven Shibuya met flitsende gameplay, een knallende soundtrack van Takeharu Ishimoto (THRILL Inc.), en een intrigerend verhaal voor een onvergetelijke ervaring. Tijdens het verkennen van de omgevingen kunnen spelers genieten van de lichten, geluiden en cultuur van het levendige Tokio en samen met bondgenoten tegen monsters strijden.

Door missies te voltooien leren spelers steeds meer over de “Reapers’ Game” die ze moeten spelen en kunnen ze proberen aan dit dodelijke spel te ontsnappen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)