fbpx

Final Fantasy XIV: Endwalker verschijnt 23 november

Als je fan bent van het MMO-genre, en eens iets anders wil proberen, dan kunnen we je zeker Final Fantasy XIV Online aanbevelen. De game draait heel wat jaartjes mee en krijgt er dit jaar zelfs een nieuwe expansion bij, getiteld Endwalker.

Square Enix heeft vandaag aangekondigd dat Endwalker, de vierde uitbreiding van de Final Fantasy Online XIV, verschijnt op 23 november 2021. Producer & Director Naoki Yoshida maakte tijdens de openingspresentatie van het Digital Fan Festival 2021 naast de releasedatum ook meer bekend over de content van deze komende uitbreiding.

Tijdens het digitale evenement verscheen ook de full cinematic Endwalker-trailer, met een nieuwe themasong die is geschreven door Masayoshi Soken en gezongen door Sam Carter van de populaire band Architects.

De tweede job die in Endwalker wordt geïntroduceerd is de ‘reaper’— een zeisdragende melee-DPS-job die avatars oproept tijdens gevechten op korte afstand.

Daarnaast worden mannelijke Viera toegevoegd als nieuw speelbaar ras, naast de reeds bestaande vrouwelijke Viera.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d