fbpx

Katy Perry releaset nieuwe Pokémon-gerelateerde single ‘Electric’

Het vijfentwintigste levensjaar van de Pokémon-franchise wordt in 2021 goed gevierd. Heel wat verrassingen en aankondigingen passeerden reeds de revue. Eén van die surprises was een reeks muzikale samenwerkingen met verschillende topartiesten. Nu is het aan Katy Perry om zich bewijzen.

Zo gaf Post Malone reeds een virtueel concert met enkele Pokémon en stak hij reeds ‘Only Wanna Be With You’ in een Pokémon-jasje. Katy Perry legt nu de lat wat hoger met ‘Electric’. De single en videoclip brengen het verhaal van een jonge Perry en Pichu die met wat hulp van de huidige Katy Perry en Pikachu het beste uit zichzelf haalt. Het magnum opus is ongetwijfeld het deel in de clip waar de jonge Perry de pannen van het dak speelt in een talentenshow.

De clip is een leuke mix van een hippe videoclip en heel wat leuke CGI-kruidingen. Electric wordt één van de 14 singles op het Pokémon 25-verzamelalbum dat later dit jaar verschijnt.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.

%d bloggers liken dit: