fbpx

Mass Effect Legendary Edition viert release met 4K Ultra HD launch trailer

Nog nooit een Mass Effect-game gespeeld? Mooi zo! Dit is immers je kans om deze fantastische scifi-trilogie van EA en BioWare te spelen in optimale omstandigheden. Je hoeft ons niet te bedanken voor deze tip, het is graag gedaan.

De Mass Effect Legendary Edition is vanaf vandaag voor pc (Windows), Origin en Steam, PlayStation 4 en Xbox One met geoptimaliseerde backwards compatibility voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Mass Effect Legendary Edition bevat de single player-basiscontent en meer dan 40 DLC voor het verhaal, wapens en armor packs uit Mass Effect, Mass Effect 2 en Mass Effect 3. De legende van Commander Shepard komt nu tot leven in 4K Ultra HD met HDR-ondersteuning.

Mass Effect Legendary Edition geeft fans en nieuwkomers de mogelijkheid om het unieke universum en de dynamische cast van personages in Mass Effect te ervaren met visuals zoals nooit tevoren.  Verwacht onder andere remastered modellen van personages, tienduizenden textures met hoge resolutie, shaders, VFX, verbeterde belichting en verbeterde, dynamische schaduwen. Spelers hebben bovendien de optie om de game te spelen in verschillende modi met voorkeur voor beeldkwaliteit of framerate.

Daarnaast bevat de Mass Effect Legendary Edition extra uitgebreide, geünificeerde character creation met opties die behouden blijven in alle drie de titels om een meer eenduidige ervaring te creëren. Een nieuwe fotomodus biedt ons de mogelijkheid om gameplay te pauzeren en persoonlijke momenten tijdens hun avontuur vast te leggen. De originele Mass Effect maakt gebruik van gemoderniseerde interfaces en UI, een aanzienlijke visuele make-over in de rijke wereld en verbeteringen in combat, richten, beweging en AI.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: