Biomutant toont zijn grafische verschillen in drie platformspecifieke gameplaytrailers

Als uitgever en ontwikkelaar wil je jouw game zo goed mogelijk in de markt zetten. Dit doe je meestal door beelden uit de game te tonen die er het best uitzien. Dit kan al eens tot grote ontgoochelingen leiden, denk maar aan heel het Cyberpunk-debacle waarbij de PS4 en Xbox One-versies een pak minder impressionant waren dan bijvoorbeeld de PC-versie

Om dit met Biomutant te voorkomen, heeft THQ Nordic drie verschillende gameplaytrailers online gezet: eentje van de PC-versie, eentje dat draait op een PlayStation 4 en Xbox One en de laatste toont gameplay op een PlayStation 4 Pro en Xbox One X. Volgende week volgt trouwens nog een versie waarbij we gameplay te zien krijgen op PlayStation 5 en Xbox Series X.

Als we THQ Nordic mogen geloven draait de PC-versie in 4K op 60fps. De PlayStation 4- en Xbox One versie in 1080p op 30fps. Tot slot zou de PlayStation 4 Pro- en Xbox One X-versie draaien in een 1080p-resolutie op 60fps.

Dergelijke vergelijkingsvideo’s kunnen we alleen maar toejuichen, zeker omdat de recente games zowel op de huidige generatie als de vorige generatie consoles verschijnen.

Biomutant is vanaf 25 mei beschikbaar.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.