fbpx

SEGA toont 30 minuten lang eerste gameplay van Total War: Warhammer III

Fans van het betere, zoniet het beste, RTS-werk, die weten al langer dan vandaag dat SEGA en Creative Assembly met de Total War-serie een gouden reeks in huis hebben.

Na de meer geschiedkundige, als ik dat zo mag zeggen, titels als Rome, Shogun, Napoleon,… ging de reeks (met succes trouwens) de fantasy toer op, en meerbepaald het al even unieke Warhammer-universum.

In Total War: Warhammer III zal elke keuze die je maakt bepalend zijn voor het conflict dat nog komen gaat; van de mysterieuze Lands of the East tot het door demonen overstelpte Realms of Chaos. In dit epische hoogtepunt van de Total War: Warhammer-trilogie beleven spelers strategiespellen op een schaal die nog nooit eerder is vertoond zegt SEGA.

Met iconische nieuwe rassen uit de wereld van Warhammer Fantasy Battles, zullen we gigantische veldslagen uitvechten met het meest diverse scala aan legendarische helden, gigantische monsters, vliegende wezens en magische krachten die de serie ooit heeft gezien.

Spelers zullen ook beginnen aan een nieuwe grote campagne. Bovendien belooft elk ras een unieke reis door het nachtmerrieachtige Chaos Realm, met als hoogtepunt een eindspel dat het lot van de wereld zal bepalen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d