fbpx

PlayStation Warzone-spelers krijgen gratis dubbele XP-tokens via Play at Home

Het uplevellen van je battle pass in games als Fortnite, Apex Legends, Warzone/Cold War of Rocket League kan bij momenten best hard werken en tijdrovend zijn. PlayStation heeft alvast besloten om iedereen een duwtje in de rug te geven.

Het Play at Home-concept hoeven we je niet meer uitgebreid voor te stellen. Het is een initiatief van Sony om de mensen tijdens deze coronaperiode in hun kot te houden door gratis games aan te bieden. Het 2021 PlayStation Play at Home-initiatief geeft spelers sinds maart gratis games, maar in-game items en bonussen staan op het menu voor het laatste aanbod voordat het in juni afloopt.

Vanaf 17 mei zullen in-game cosmetics, valuta en lidmaatschappen gratis beschikbaar worden gesteld voor PS4- en PS5-spelers. De volledige lijst met aanbiedingen vind je hieronder, maar de freebies worden ook uitgedeeld voor games als Rocket League, Brawlhalla, MLB The Show 21 en NBA 2K21. Deze zullen allemaal in de aanbieding zijn tot 6 juni, wanneer het Play at Home initiatief zal eindigen voor dit jaar.

Een paar dagen later, op 20 mei, zullen er ook een aantal bonussen zijn voor Call of Duty: Warzone-spelers. Vijf dubbele XP-tokens van een uur zullen te scoren zijn via het Message of the Day-menu in Warzone om je te helpen door de Season 3 Battle Pass heen te knallen.

Gratis vanaf 17 mei:

  • Rocket League: PlayStation Plus Pack – bevat vier unieke aanpassingsitems, waaronder Blue Notch Wheels, Blue Smoke Boost, Blue Rocks Trail en de Trimpact BL Player Banner.
  • Brawlhalla: Play at Home Pack – bevat de Rayman Legend Unlock, Sir Rayelot Skin met Axe en Gauntlet Weapon Skins, Shrug Emote en Grimm Sidekick.
  • Destruction AllStars: 1100 Destruction-punten
  • MLB The Show 21: 10 The Show-pakketten
  • NBA 2K21: The Play at Home Pack – bevat MyTEAM Series 2 Amethyst Damian Lillard, 5.000 MyTEAM-punten en meer.
  • Rogue Company: Play at Home Pack – bevat de Kyoto Undercover Ronin Outfit en 200 Rogue Bucks.
  • World of Tanks/World of Warships: Twice the Courage Pack Voor World of Tanks: Modern Armor bevat deze bundel vijf x1.5 Silver Boosters, vijf x2 XP Boosters, 7 dagen Premium Account en meer. Voor World of Warships: Legends bevat deze bundel Tier III slagschip Arkansas, 7 dagen Premium Account en 5x Zeldzame Boosters van alle vijf de types.
  • Warframe: Starter Bundle – bevat 100 Platinum, 100.000 Credits, 7 dagen Affinity Booster, Essential Base Damage Mod Bundle en meer.

Gratis vanaf 20 mei

Call of Duty: Warzone: 5 dubbele XP-tokens

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d