fbpx

The Crew 2 Season 2 Episode 2: The Game nu gratis beschikbaar

Voor racefanaten met een voorkeur voor een iets luchtigere aanpak, is The Crew 2 zeker een aanrader. The Game, de tweede episode van seizoen 2 van The Crew 2, is nu gratis beschikbaar voor spelers op alle platformen. De update introduceert een nieuwe versie van de gamemodus Stunt, een gloednieuwe Motorpass, nieuwe voertuigen en meer.

Na zich te hebben aangesloten bij een team van geheime agenten in The Agency, nemen spelers deel aan de meest krankzinnige competitie ooit geproduceerd door Motorflix. The Game laat spelers experimenteren met een nieuwe versie van Stunt, de gamemodus waarin je binnen de tijd een bepaalde plek moeten bereiken terwijl ze zoveel mogelijk stunts uitvoeren om hun score te maximaliseren.

Ook introduceert The Game een gloednieuwe Motorpass. Via deze pas krijgen spelers de kans om iedere episode, aan de hand van dagelijkse en seizoensgebonden missies, beloningen vrij te spelen. De Motorpass bevat zowel gratis als premium beloningen, waaronder exclusieve voertuigen zoals de Chevrolet Grand Sport Armored Edition en de Shelby GT500 Americar Edition.

Naast de Motorpass gaat The Game verder met het introduceren van maandelijkse gratis voertuigen, waaronder de Koeningsegg Gemera en de Yamaha YZR-M1. Gedurende de tweede episode worden meerdere voertuigen toegevoegd samen met nieuwe cosmetics.

The Crew 2 is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Stadia en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d