fbpx

PlayStation geeft PS4-thema’s en avatars weg voor Days of Play 2021

Goesting in gratis PS4-thema’s en avatars om je PlayStation wat te pimpen? Dat kan! Ze zijn wel gratis, maar jij, of beter gezegd de hele community, zal er wel iets voor moeten presteren.

En met dat presteren bedoelen we dan gewoon games spelen en trophies vrijspelen, iets wat niet al te moeilijk is of kan zijn. Toch? We leggen even uit hoe het werkt.

Net als vorig jaar organiseert Sony ook nu weer een PlayStation Player Celebration voor zijn Days of Play 2021-event. En dat event begint door je deze maand in te loggen op je PlayStation-account, games speelt en trofeeën verdient. Nog beter is dat de hele PlayStation community kan samenwerken om wat gratis extra’s te verdienen, zijnde dus avatars en PlayStation-thema’s.

De inschrijving voor de PlayStation Player Celebration is vandaag van start gegaan en zal tot 31 mei 2021 duren. Je hoeft je alleen maar aan te melden bij de PlayStation Store en op een link te klikken.

Er zijn drie “levels”, elk met een eigen avatar en thema, en bonusdoelen. De eerste fase, op 18 mei, heeft bijvoorbeeld een doel van 2,4 miljoen gespeelde games en 7,2 miljoen verdiende trofeeën. Fase twee begint op 25 mei, en fase drie begint op 1 juni.

Als alle basisdoelen bereikt worden, krijgt iedereen een cumulatieve prijs, zijnde een net-thema en een avatar met de PlayStation-symbolen.

Je weet dus wat je te doen staat de komende dagen en weken. Gamen!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d