fbpx

DIRT 5’s gratis Red Bull Revolution-update en cross play nu beschikbaar

DIRT 5 is nog steeds beste racegame van het moment, daar gaan we niet zot over doen. Met de gratis update van vandaag krijgen je wagens niet alleen vleugels maar kan je eindelijk ook met je vrienden op andere platformen samenspelen.

Codemasters heeft vandaag de gratis Red Bull Revolution-update uitgebracht. Naast verschillende items met Red Bull-thema heeft Codemasters ook enkele door de community gevraagde features toegevoegd, waaronder cross-platform matchmaking en ghost lap times.

Deze gratis patch brengt acht Red Bull-thema’s over zes voertuigen: de Audi S1 EKS RX quattro, MINI John Cooper Work Buggy by X-raid, Peugeot 3008 DKR Maxi, Volkswagen Race Touareg 3, en de Peugeot 208 WRX. Bovendien voegt deze update de iconische Red Bull-boog toe aan het speltype Playgrounds van DIRT 5.

En zoals gezegd heeft Codemasters cross-platform tussen PC en consoles mogelijk gemaakt. Spelers die in open lobby’s op Xbox-, PlayStation- en pc-platformen zoeken, nemen het nu tegelijkertijd tegen elkaar op in zowel de traditionele race- als partymodi.

Verder kun je in Playgrounds nu ook terecht voor regenachtige en stormachtige weersomstandigheden. Je kunt ook ghost lap times vinden voor de evenementen Gate Crasher en Time Trial.

Robert Karp, DIRT 5 Development Director bij Codemasters, voegt daar nog het volgende aan toe: “We zijn verheugd dat we DIRT 5 op nieuwe en spannende manieren kunnen blijven ontwikkelen, met name door de toevoeging van cross-platform matchmaking. We hebben ons vaak afgevraagd van welk platform de spelers het snelst zijn head-to-head – nu zullen we eindelijk dat antwoord hebben.

Het moment dus om DIRT 5 op te starten, of van onder het stof te halen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: