fbpx

Assassin’s Creed Valhalla: Wrath of the Druids launch trailer neemt ons mee naar Ierland

Yes! Eindelijk nieuwe content voor mijn favoriete Assassin’s Creed-game of all times, namelijk Valhalla. Ik weet dus wat te doen de komende dagen, Ierland veroveren, plunderen en me rot amuseren.

Normaal moest deze DLC vorige week beschikbaar zijn, maar een klein uitstel besliste daar anders over.

Assassin’s Creed Valhalla: Wrath of the Druids verschijnt dus deze week en om dat feit te vieren pakt Ubisoft uit met een trailer waarin de prachtige open-wereldversie van Ierland wordt getoond.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Assassin’s Creed Valhalla: Wrath of the Druids launch trailer neemt ons mee naar Ierland'

  1. Zalig spel maar voelt mij met het Viking thema echt niet aan als een Assassin’s Creed.
    Er is nog wel wat stealth aanwezig maar de game lijkt enkel nog rond “no-brain” stormaanvallen te draaien.

Reacties zijn gesloten.

%d