PlayStation Store pakt uit met Extended Sale op meer dan 400 games

PlayStation Store

Er staat een lang weekend voor de deur, met andere woorden lekker veel tijd om te gamen. Meer nog, het moment om eens een nieuwe game aan te schaffen en lekker uit de bol te gaan dit weekend met een nieuwe game.

Sony PlayStation pakt vanaf vandaag uit met de Extended Play-koopjes, en dit voor een periode van veertien dagen.

Het aanbod bestaat niet alleen uit ‘gewone’ games maar ook uit Deluxe Editions, Season Passes en meer, en dit alles natuurlijk tegen flinke kortingen. In het totaal kan je rekenen op meer dan 400 aanbiedingen. Het zou dus al flink moeten tegenvallen als er niets tussen zit naar jouw smaak.

Rep je dus als de bliksem naar de PlayStation Store en laat je eens lekker gaan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)