fbpx

Amazon Game Studios geeft nieuwe trailer vrij voor hun New World MMO

Amazon laat eindelijk nog eens iets zien van hun in ontwikkeling zijnde MMORPG New World. Een game die ik vorig jaar tijdens de besloten bèta heb gespeeld en door gecharmeerd was. Ik was aangenaam verrast door de setting en vooral dat het eens wat anders was dan de traditionele, meer fantasy gerichte MMO’s.

Amazon Game Studios heeft dus eindelijk een nieuwe trailer vrijgegeven voor hun in ontwikkeling zijnde New World MMO, die normaal moet releasen op 31 augustus. Tenzij de game weer eens wordt uitgesteld natuurlijk.

De trailer biedt ons een overzicht van de gameplay mechanics, inclusief de oorlog- en invasiesystemen waar Amazon eerder mee uitpakte. Ook maken we kennis met Expeditions, New Worlds versie van instances en dungeons.

Zo biedt elke Expeditie een andere set uitdagingen en loot die je alleen in die dungeon kunt vinden. “Elke Expeditie zal een eigen verhaal vertellen en een unieke ervaring zijn,” zegt Amazon Game Studios. Er zullen meerdere Expedities zijn in het spel, waaronder The Amrine Excavation, de eerste dungeon die toegankelijk is vanaf level 25.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: