fbpx

Hood: Outlaws & Legends launch trailer

Hood: Outlaws & Legends

Vanaf vandaag kan iedereen aan de slag met Hood: Outlaws and Legends, Sumo Digitals nieuwste worp. De game bevat een unieke mix van actie en stealth, en dit alles in een middeleeuws jasje en lichtjes gebaseerd op de legende van Robin Hood.

Het is immers je doel om rijkdommen te stelen van de sheriff en zijn rijke kornuiten, en deze daarna uit te delen aan de armen. Net als in Cryteks Hunt: Showdown echter zijn jij en je drie vrienden niet het enige team dat het op die rijkdommen gemunt heeft. Er is, naast de sheriff en zijn trawanten, nog een ander team van spelers aan zet.

De vraag is alleen wie de kastanjes uit het vuur zal halen, en wie met de buit gaat lopen. Laat jij het andere team de rijkdommen stelen, en wacht je hen op in een hinderlaag om hen uit te moorden en met de buit aan de haal te gaan? Of ben je volhardend genoeg en gaan jij en je vrienden voor de buit, de vijanden en de overwinning?

Aan jou de keuze!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: