fbpx

Gerucht: Sony komt binnenkort met twee DualSense-controllers in nieuwe kleuren

Nee, Sony’s nieuwste console is nog steeds niet makkelijk te vinden. Zo verwacht het Japanse concern dat het nog tot volgend jaar leverproblemen zal ondervinden. Want vanaf dan willen ze een re-design van de PlayStation 5 uitbrengen.

Maar voor wie al een PlayStation 5 in huis heeft, of gamecontrollers verzameld, is er goed nieuws. Volgens een recent gerucht zou Sony binnenkort twee nieuwe DualSense-controllers in een nieuwe kleur op de markt brengen.

Foto’s zijn er jammer genoeg nog niet, maar het zou wel gaan om een rode en een grijze variant van de DualSense. Momenteel is de PlayStation 5-controller enkel verkrijgbaar in het wit/zwart.

Het zal nog even afwachten zijn of dit gerucht waar is, maar ik ben alvast te vinden voor een versie in het old-school PlayStation-grijs!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: