fbpx

Iconisch Hobbit-duo lanceert Lord of The Rings-podcast

Ik ben zelf al jaren een trouwe podcastluisteraar. Het interessante aan podcasts is dat je zelf kan kiezen wat je luistert. Of je nu zin hebt in iets over games, sport, actua, pretparken of iets anders? Je vindt gegarandeerd iets wat je podcasthonger kan stillen.

Het medium is dan ook razend populair en zelf zijn we al enkele maanden aan de slag met onze eigen Pragalicious Podcast. En nu springen acteurs Dominic Monaghan en Billy Boyd ook op de podcasttrein met een eigen The Lord of The Rings-podcast. Beide heren zijn uiteraard wereldberoemd als de hobbits Merry en Pippin uit de gelijknamige filmtrilogie van Peter Jackson.

Het iconische duo zal wekelijks een podcast de wereld insturen waarin ze onder andere sappige verhalen van op de set zullen delen. Daarnaast staan er ook interviews met collega acteurs en crewleden op het programma én zullen ze de Lord of the Rings-kennis van de luisteraars testen.

De podcast krijgt de naam The Friendship Onion mee en is vanaf 18 mei te beluisteren via onder andere Spotify, Apple Podcasts, YouTube of je favoriete podcastapp.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d