fbpx

Gloednieuwe trailer voor vierde Stranger Things-seizoen

De eerste trailer van het vierde Stranger Things-seizoen dateert alweer van februari 2020. Vandaag, welgeteld vijftien maanden later, krijgen we een tweede glimp te zien van het nieuwe seizoen. In tegenstelling tot de eerste trailer bevat deze trailer geen spoilers. Het pareltje kreeg de naam: ‘Eleven, are you listening?’.

De trailer toont ons de sinistere Dr. Martin Brenner die het woord neemt voor een groep hoogbegaafde kinderen. Ons favoriete personage, Eleven, lijkt ook deel uit te maken van die groep. Het ziet ernaar uit dat we in het vierde seizoen wat meer te zien zullen krijgen van Elevens donkere verleden. Of maken de makers handig gebruik van de flashback om, net zoals in seizoen 2, nieuwe kinderen met superkrachten in het verhaal te introduceren?

Het vierde seizoen laat door de COVID-pandemie vanzelfsprekend wat langer op zich wachten. Een concrete releasedatum is er dus jammer genoeg nog niet, al doet de nummering in de titel (002/004) vermoeden dat dit de tweede teaser is van de vier. Hopelijk moeten we niet opnieuw vijftien maanden wachten op een derde teaser…

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.

%d bloggers liken dit: