fbpx

GeForce NOW krijgt er meer dan 60 games bij deze maand

Naast PlayStation Now en Xbox Game Pass is er ook GeForce NOW. En ook deze dienst krijgt er in mei een heleboel games bij.

GeForce NOW-leden mogen dus in mei meer dan 60 games verwachten, waarvan er deze week 17 beschikbaar worden. De toevoegingen van deze week zijn onder andere Remedy’s horrorspel Alan Wake (Steam), de Wild West FPS Call of Juarez: Gunslinger (Steam), MotoGP21 (Steam), en survival titel Pine, gratis in de Epic Games Store tot 13 mei.

Wanneer je op GeForce NOW speelt, speel je de pc-games die je al bezit van je favoriete digitale gamewinkels, rechtstreeks vanuit de cloud gestreamd naar bijna al je apparaten.

De volledige lijst met games die deze week uitkomen, vind je hieronder.

• Alan Wake (Steam)
• Alan Wake’s American Nightmare (Steam)
• Assetto Corsa (Steam)
• Beat Cop (Steam)
• Call of Juarez: Gunslinger (Steam)
• Chronicon (Steam)
• Death Rally (Steam)
• Hitman 2: Silent Assassin (Steam)
• The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV (Epic Games Store)
• MotoGP21 (Steam)
• Observer System Redux (Epic Games Store)
• Pacify (Steam)
• Pine (Gratis in de Epic Games Store tot 13 mei)
• Project: Gorgon (Steam)
• THE SHORE (Steam)
• Steep (Steam)
• Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist (Steam)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d