fbpx

Hood: Outlaws & Legends viert release met We Are Legends-trailer

Sumo Digital en Focus Home Interactives Hood: Outlaws & Legends is vanaf morgen speelbaar voor gamers die de game op voorhand reserveerden. Zij die dat niet deden moeten wachten tot 10 mei wanneer de game officieel verschijnt.

Laat dat echter de pret niet drukken want zoals de launch trailer laat uitschijnen zal dat beetje langer wachten de moeite waard zijn.

Hood: Outlaws & Legends biedt een unieke mix van stealth en gevechten. In elke heist strijden twee teams van vier personen om een zwaarbewaakte kluis met rijkdommen te stelen van de sheriff en zijn elitegardes. Stealth en coördinatie zijn van vitaal belang om te infiltreren, te moorden, de rijkdommen veilig te stellen en ze terug te brengen naar je schuilplaats.

Net zoals in Hunt Showdown zal je echter ook hier rekening moeten houden met het vijandige team. Laat je hen de kastanjes uit het vuur halen om hen daarna aan te vallen en uit te schakelen zodat je met de buit kan gaan lopen? Of kies je volop voor de aanval, steel je de buit en tracht je te ontsnappen terwijl het vijandige team je op de hielen zit? Aan jou en je makkers de keuze…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: