fbpx

Ontwikkelaar PSVR-game Farpoint werkt aan nieuwe VR-multiplayershooter

Wie herinnert zich Farpoint nog? Dit was een ambitieuze shooter voor PlayStation VR waarvoor ook de speciaal ontworpen VR Aim Controller werd uitgebracht. De studio verantwoordelijk voor deze game, Impulse Gear, zegt nu te werken aan een nieuwe VR-multiplayershooter.

De game krijgt de naam Larcenauts mee en is een 6-tegen-6-hero shooter waarin snelle actie centraal staat. Voordat je het slagveld betreed kan je kiezen uit acht verschillende rollen: Brawler, Commando, Engineer, Grenadier, Guardian, Hunter, Infiltrator en Medic. Daarnaast is het ook mogelijk om het uiterlijk aan te passen en jouw favoriete wapenloadout te selecteren.

De game kent vier verschillende omgevingen waarin drie verschillende spelmodi gespeeld kunnen worden. De eerste hoeft geen introductie en luistert naar de naam Team Deathmatch. De tweede modi is een variant op Capture The Flag: Dronehack. Tot slot is er Refuel waarin je samen met je team gebieden zult moeten verdedigen.

Jammer voor de fans van Farpoint en de eigenaars van een PlayStation VR, want Larcenauts verschijnt deze zomer enkel voor de Oculus Quest en op Steam VR.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d