fbpx

Nieuwe Back 4 Blood-trailer toont innovatief kaartsysteem

Warner Bros. Games en Turtle Rock Studios hebben een nieuwe Back 4 Blood-trailer uitgebracht. Deze gunt ons een uitgebreide blik op het innovatieve kaartsysteem in het spel, een nieuwe ‘rogue-lite’-functie die je ervaring bij elke playthrough moet verbeteren.

Zo is elke sessie dynamisch, intensief en uniek. Spelers duiken rechtstreeks de actie in door een standaardkaartspel te kiezen, maar ze kunnen ook de uitgebreide aanpassingsmogelijkheden van het kaartsysteem bekijken om een persoonlijk kaartspel samen te stellen.

Back 4 Blood maakt gebruik van een adaptieve K.I. genaamd de Game Director, die achter de schermen de acties, health en keuzes van de spelers bijhoudt. Deze K.I. reageert op veranderende omstandigheden in de omgeving, voegt obstakels toe en ontketent speciale Ridden-mutaties via modificatiekaarten in het kaartsysteem, de zogenaamde corruptiekaarten.

Spelers kunnen de gameplay aanpassen met specifieke kaarten als strategie tegen de Game Director, van het versterken van uitrusting tot het herladen van wapens, terwijl ze in de strijd aangaan met horden vijanden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d