Bloederige finishers in nieuwe Sniper Ghost Warrior Contracts 2 gameplay trailer

De liefhebbers van sniper rifles en stealth gameplay die kunnen vanaf 4 juni aan de slag met Sniper Ghost Warrior Contracts 2. Hoog tijd dus dat ontwikkelaar CI Games ons nog eens wat gameplay laat zien.

In deze gameplay trailer uiteraard alles wat je van de game mag verwachten met kogels die iemands hoofd doorboren in slow motion, en met een killcam die naar meer van dit soort finishers doet verwachten.

We maken ook kennis met een aantal omgevingen en wat tegenstanders die op ons zitten te wachten. Of beter gezegd, die ons opwachten zodat wij ze kunnen uitschakelen.

Mijn enige puntje van kritiek: in Sniper Elite vind ik de X-ray killcam beelden wel passen maar hier is het er precies wat over. Of zie ik dat verkeerd?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)