fbpx

Nieuwe Mortal Kombat-filmtrailer toont hoe de bloederige vechtscènes tot stand kwamen

Iedereen is zowat onder de indruk van de nieuwste Mortal Kombat-film. Een van de vele sterke (en bloederige) troeven van deze film is uiteraard de brutale kombat. Een mens vraagt zich af hoe ze dat allemaal flikken in die films.

Wel deze video toont alvast hoe het er in de kombat aan toeging op de filmset. Best spectaculair als je het ons vraagt. Qua kombat blijven de makers trouw aan de games, en wie de games speelt of heeft gespeeld, weet wat hem te wachten staat.

Bij momenten voelen we de pijn…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: