fbpx

Het in ontwikkeling zijnde avonturenspel Aztech Forgotten Gods krijgt een live-action verfilming

Aztech Forgotten Gods verschijnt in de herfst op pc en console, maar dat is nog niet alles. Lienzo Gaming Studio krijgt namelijk ook een live-action verfilming.

Dit verhaal speelt zich af in een alternatieve toekomst waarin het Azteekse rijk nooit is veroverd, en dus is opgebloeid tot een hypergeavanceerde beschaving.

In Aztech Forgotten Gods volgen we Achtli, een jonge vrouw die het opneemt tegen de kolossale Forgotten Gods. Om de waarheid achter haar Meso-Amerikaanse metropool in de verre toekomst te ontrafelen, moet ze de macht van de Goden tegen hen keren, terwijl ze met kracht en gratie door de stad zweeft.

Wel deze game krijgt dus een live-action verfilming zo blijkt. De productie is in handen van Impossible Dream Entertainment dat hiervoor samenwerkt met ontwikkelaar Lienzo Gaming Studio. Impossible Dream is momenteel trouwens druk in de weer met Day Shift, een film met Jamie Foxx als vampierenjager, en ook Snoop Dogg, voor Netflix.

Wanneer de film verschijnt is nog niet geweten, de game zelf verschijnt nog deze herfst op zowel old gen als next gen, Nintendo Switch en pc (Steam).

Voor meer info over de game kan je terecht op de officiële website.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d