fbpx

Netflix toont eerste teaser van League of Legends-animatieserie Arcane

De race van series gebaseerd op games lijkt nu helemaal losgebarsten. Eerder werden al series aangekondigd gebaseerd op Resident Evil, Tomb Raider, The Last of Us en een heleboel andere games. En nu kunnen we nog een game toevoegen aan het lijstje.

Netflix heeft via Twitter een eerste, korte teaser de wereld ingegooid van Arcane, de animatiereeks die zijn mosterd zal halen in het League of Legends-universum. Geen domme zet op het eerste zicht, want de MOBA-game is nog steeds razend populair. De reeks werd in 2019 al kort aangekondigd door ontwikkelaar Riot Games.

Arcane zal zich focussen op de oorsprong van twee League of Legend-champions en speelt zich af in de utopische regio van Piltover en het onderdrukte Zaun. In deze teaser zien we alvast de champions Darius, Jinx en Vi de revue passeren.

Arcane is vanaf deze herfst exclusief te zien op Netflix.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d