fbpx

Legacy-update vanaf vandaag beschikbaar voor Apex Legends

Heel wat games kunnen vanaf vandaag rekenen op een flinke update, en dat is niet anders voor Apex Legends.

Apex Legends, de populaire battle royale van EA en Respawn Entertainment, krijgt vandaag een flinke update. Vanaf vandaag kunnen spelers van Apex Legends: Legacy verder gaan dan battle royale, dankzij de nieuwe permanente 3v3-modus.

Daarnaast doet nu ook de nieuwe Legend Valkyrie mee aan de Apex Games. Haar jetpack zorgt ervoor dat spelers het luchtruim kunnen domineren en raketten op tegenstanders kunnen laten regenen. De nieuwe hoge precisie-compoundboog Bocek scheidt jagers van prooi, terwijl een gewijzigde Olympus-map – die verstikt wordt door een plaag van parasitaire planten – de zichtlijnen voor spelers aanzienlijk hindert. Via de Legacy Battle Pass kunnen spelers zich uitrusten met de nieuwste Legendary skins, die allemaal te zien zijn in onderstaande trailer.

Hieronder wat er nieuw is in Apex Legends: Legacy:

• Arena’s – Een permanente 3v3-spelmodus waarin je drie ronden moet winnen zonder meer dan één ronde aan de tegenstander te geven, of doorgaat totdat één team twee ronden voorstaat. Of je nu wint of verliest: in elke ronde begin je met nieuwe basisuitrustingen en materials die je kunt uitgeven aan wapens en upgrades. Matches vinden plaats op vijf maps, sommige op bekende en andere op gloednieuwe locaties. In Arena’s vechten spelers het uit op bestaande BR-locaties in Kings Canyon (World’s Edge en Olympus) plus twee custom maps (Party Crasher en Phase Runner). In de toekomst zullen er meer maps worden uitgebracht.

• Nieuwe Legend: Valkyrie – Vuur een zwerm raketten af om de vijand te bestoken en desoriënteren. Mocht de grond je te heet onder de voeten wordt, gebruik je Valkyrie’s Ultimate om snel naar het luchtruim te ontsnappen, waarbij squadleden eventueel kunnen meekomen. Valkyrie doet mee aan de games om iets te bewijzen en staat klaar om de dood van boven te laten komen.

• Nieuw wapen: Bocek Bow – Er komt een nieuw krachtig en dodelijk wapen naar de games, dat enorm veel schade op middellange afstand kan aanrichten. De Bocek Bow is geen oud reliek; spelers kunnen de effectiviteit vergroten met twee hop-up slots: Deadeye’s Tempo (waarmee je sneller pijlen kunt trekken) en Shatter Caps (dat pijlen laat exploderen als ze worden afgevuurd). Je kunt beide hop-ups tegelijk gebruiken om vijandelijke squads pas echt te terroriseren.

• Wijzigingen Olympus-map – Een losgeslagen vloot schepen uit de verre hoeken van het sterrenstelsel is de atmosfeer van Psamathe binnengedrongen, en een schip genaamd The Icarus is aangemeerd bij Olympus. In het schip bevindt zich een parasitaire plant van onbekende herkomst die zorgen voor een ware plaag. Nieuwe drop-locaties en gewijzigde zichtlijnen veranderen de gameplay op de gehele map.

• Battle Pass – De Legacy Battle Pass biedt unieke beloningen, zoals Apex Packs, XP Boosts en skins; skins zoals de Crafty Kitsune Rampart of de Legendary Demon’s Whisper Wraith laten spelers er extra goed uitzien als ze vossenstreken uithalen met de tegenstander. Op level 100 krijg je toegang tot de Legendary Reactive Bound in Bone Devotion, en onderweg krijg je nog talloze andere gave beloningen: Music Packs, laadschermen, Skydive Emotes, Quips en nog veel meer.

• Ranked – World’s Edge is terug voor de eerste split, die eindigt als de tweede split de competitie naar Olympus voert waar de rest van het seizoen wordt gespeeld. In het afgelopen seizoen heeft een gezond aantal spelers een hogere rang bereikt en persoonlijke records verbroken. Dit heeft geleid tot een betere match-kwaliteit en -kwantiteit, zodat de belangrijkste ranked/RP-systemen hetzelfde blijven.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: