fbpx

Biomutant viert ‘May The Furrth’ met hilarische trailer

De release van Biomutant komt stap voor stap dichter, en het ziet er dus naar uit dat we binnenkort echt met de game aan de slag zullen kunnen gaan. We zijn hier alvast benieuwd of de game de hoge verwachtingen zal kunnen inlossen.

Biomutant is een open-wereld, post-apocalyptische Wung-Fu fabel RPG, met een unieke martial arts-stijl combat. Denk hier aan een unieke mix van melee combat, shooter-invloeden en speciale mutantenkrachten.

En blijkbaar zijn ze bij THQ Nordic ook grote Star Wars-fans, getuige hiervan deze grappige parodie op May the 4th.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d