fbpx

Blaast Sony nieuw leven in Sunset Overdrive?

Wie kent Sunset Overdrive nog? De game werd ontwikkeld door Insomniac Games en in 2014 exclusief uitgebracht voor Xbox One en PC. Maar wat heeft Sony hier dan mee te maken?

Wel het zit zo. Ontwikkelaar Insomniac Games, onder ander bekend van Ratchet & Clank en Spider-man, werd in de herfst van 2019 overgenomen door Sony. Zij ontwikkelden in 2014 als onafhankelijke ontwikkelaar Sunset Overdrive voor Microsoft. De rechten liggen bij de ontwikkelaar en nu dus ook bij Sony.

Sindsdien waren er geen andere plannen met de reeks en leek het alsof er geen nieuwe delen gemaakt gingen worden van deze originele en hectische zombieshooter.

Tot nu. Want Sony Interactive Entertainment heeft een patent vastgelegd op de naam Sunset Overdrive. Dat ontdekte twittergebruiker Nibel. En zo heeft het er dus alle schijn naar dat we een nieuwe Sunset Overdrive mogen verwachten. Hopelijk krijgen we binnenkort meer nieuws hierover!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d