fbpx

Twee gelekte Battlefield 6-screenshot wijzen op aankomende trailer

Twee screenshots, vermoedelijk van de eerstvolgende Battlefield-game, deden het voorbije weekend de ronde op Imgur. Het lijken op screengrabs van een trailer voor Battlefield 6. Beide screenshots werden intussen offline gehaald, alsook werden meerdere pogingen om ze opnieuw te uploaden snel de kop ingedrukt.

Hoewel we dus geen goede link naar de screenshots kunnen invoegen in dit artikel, valt er gelukkig best wat te vertellen over de beelden an sich. Zo zouden ze een veeleer gepixelde look hebben gehad, wat het vermoeden dat ze screengrabs zijn van een aankomende trailer in de hand werkt.

Op de eerste screenshot zien we een helicopter cockpit van waaruit je verschillende wapenopties kan opmaken om in te schakelen vanuit het toetsel: missiles, minigun en geleide raketten. De helicopter neemt op het beeld een missile launch installatie onder vuur. De helicopter in kwestie zou een Viper zijn. Een beestje dat we in Battlefield 3 en 4 (lees de ‘moderne oorlogsvoering Battlefields’) al tegenkwamen.

De tweede screenshot geeft een overzicht over een eiland waar meerdere Osprey-transports troepen in de strijd aan het droppen zijn.

Dat er binnen EA aan een nieuwe Battlefield gewerkt wordt, is geen geheim. Meerdere studio’s zouden momenteel aan de shooter aan het sleutelen zijn. De screenshots lijken er alvast op te wijzen dat we binnenkort een trailer kunnen verwachten van deze aankomende titel.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.

%d