fbpx

De opnames van het vierde seizoen van Cobra Kai zijn afgerond

Cobra Kai

Niet iedereen is fan van de Cobra Kai-reeks die het verhaal vertelt van de volwassen Daniel LaRusso en Johnny Lawrence uit de Karate Kid-films. Ik persoonlijk was meteen verkocht en heb de drie seizoenen die nu op Netflix staan op zéér korte tijd uitgekeken.

Cobra Kai was eigenlijk een productie van YouTube, maar Netflix kocht de reeks een dik jaar geleden over. En dat heeft hen zeker geen windeieren gelegd, want de reeks was een van de best bekeken series van 2020. Daarom dat meteen na het verschijnen van het derde seizoen door Netflix een vierde seizoen werd aangekondigd.

De opnames van dit nieuwe seizoen zijn nu afgerond en kan de post-productie starten. Dit nieuws werd door niemand minder dan Martin Kove ofwel John Kreese aangekondigd op Instagram.

Naar alle verwachting mogen we het vierde seizoen van Cobra Kai dit jaar nog verwachten op Netflix. Al is dat door de streaminggigant nog niet bevestigd.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: