fbpx

Eerste teaser trailer voor nieuwe Netflix-reeks gebaseerd op DC Comic Sweet Tooth

Marvel-fans die weten al langer dan vandaag dat ze terecht kunnen op Disney Plus voor series en films met hun favoriete superhelden. De fans van DC die moeten het eerder zoeken op Netflix.

Vandaag pakt Netflix uit met een eerste teaser trailer voor de op de gelijknamige DC Comic gebaseerde reeks Sweet Tooth. Funny is dat deze reeks geproduceerd werd door niemand minder dan, jawel, Robert Downey Jr, en die kennen we allemaal als Iron Man uit de Marvel-films.

Sweet Tooth is een post-apocalyptisch sprookje over een hybride hertenjongen en een zwervende eenzaat die op een buitengewoon avontuur gaan. En het ziet er verdomd niet slecht uit!

Alle afleveringen van Sweet Tooth gaan op 4 juni 2021 in première, alleen op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d