Kijk hier om 23u naar de nieuwe PlayStation State of Play-uitzending!

Deze week donderdag pakt Sony uit met een nieuwe State of Play-uitzending. Wat we exact te zien en te horen zullen krijgen is nog niet helemaal duidelijk, maar we zijn wel benieuwd natuurlijk.

UPDATEVolg hier om 23u de State of Play-uitzending:

Het was via hun eigen PlayStation-blog dat Sony het bericht de wereld in stuurde dat we deze week weer iets te zien zouden krijgen. Wat we wel durven vermoeden is dat Ratchet & Clank: Rift Apart, waarvan we jullie straks een nieuwe trailer serveren, centraal zal staan. En dan in het bijzonder Rivet, de vrouwelijke Lombax.

Daarnaast is het afwachten en hopen op een verrassing of twee, maar dat zal net iets te veel gevraagd zijn vermoeden we. Maar bon, wie weet!

Je kan deze nieuwe uitzending volgen via PlayStations YouTube– of Twitch-kanaal.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)