Vanaf 1 mei kan je een hele week aan de slag met de Resident Evil Village-demo

Heb je de vorige Resident Evil Village-demo’s gemist? No worries! Er komt er binnenkort nog eentje aan, en daar hebben we goed nieuws over te vertellen.

Vorige week kregen fans de kans om met twee demo’s van Resident Evil Village aan de slag te gaan. In eentje daarvan stond het dorp centraal, in het andere het kasteel. Jammer genoeg waren deze demo’s van korte duur, je kon ze immers maar 24 uur spelen, en dat was pech voor gamers die er niet bij konden zijn.

Maar ze krijgen een tweede kans! De kritiek bleef niet ongehoord bij Capcom en dus pakt de studio het dit weekend anders aan. Vanaf zaterdag 1 mei kunnen we immers voor een laatste keer aan de slag met de volledige demo, zowel de Village als de Castle dus. En om ervoor te zorgen dat iedereen de demo kan spelen voor de game verschijnt op 7 mei, laat Capcom de demo een week online staan, tot en met 9 mei. Wat wel hetzelfde blijft is de spelduur van de demo, deze blijft op 1 uur staan.

Nog goed nieuws is dat de demo deze keer beschikbaar is voor alle platformen waarop de game verschijnt, zijnde PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC en Stadia.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)