fbpx

Multiplayer PvPvE heist game Hood: Outlaws & Legends onthult post launch plannen

Sumo Digital en Focus Home interactive zijn zeker geen onbekenden in het wereldje. Beide partijen leverden al schitterende games af. Al moet gezegd dat de animo rond Hood: Outlaws & Legends toch iets minder is heb ik de indruk.

Maar misschien is dat net wat deze titel nodig heeft. Rustig sudderen in de pan op een klein vuurtje om dan bij release meteen een smaakorgasme te creëren. In deze nieuwe trailer ontdekken we alvast wat we mogen verwachten als dessert en pousse café na de launch.

Laat ons beginnen met het dessert: de post launch plannen voor Hood: Outlaws & Legends. Na launch kunnen alle spelers alvast rekenen op een heleboel extra, en vooral gratis, gameplay en dit een jaar lang. Als pousse café kunnen alle gamers die de game’s Year 1 Edition aanschaften toegang krijgen tot maar liefst drie premium Battle Passes, goed voor drie seizoenen spelplezier om exclusieve cosmetische items vrij te spelen voor hun personages.

Hoods eerste jaar van support na de launch wordt opgesplitst in vier themaseizoenen, elk met belangrijke gratis gameplay-toevoegingen, community-evenents, nieuwe cosmetics en meer. Een nieuwe kaart, Mountain, komt kort na de lancering aan als onderdeel van het eerste seizoen, genaamd Litha. De map Mountain bestaat uit twee verschillende gebieden die met elkaar zijn verbonden door bruggen. De mix van lange zichtlijnen en strakke viaducten zonder cover maakt Mountain tot een nieuwe, dodelijke uitdaging.

Het eerste seizoen, Litha, zal ook een gloednieuwe spelmodus introduceren om bepaalde elementen nog meer smaak te geven, waaronder een grotere focus op bloederige actie. Verder in de toekomst zal er ook een nieuwe gratis Outlaw in Sherwood aankomen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d