Gratis update voor Super Mario Party geeft de game meer online multiplayeropties

Als sinds 2018 geeft Mario feestjes op de Nintendo Switch in Super Mario Party. Dit is een fantastische partygame waarin je het tegen je vrienden kan opnemen in meer dan 80 verschillende minigames. Vandaag, bijna 3 jaar na de release, brengt Nintendo een grote update uit waarbij de focus ligt op de online multiplayer.

De grote nieuwigheid is dat je nu de mogelijkheid hebt om het online tegen andere gamers op te nemen op volledige spelborden. Bovendien kan je nu 70 minigames online spelen, waar dit voor de update slechts 10 stuks waren.

Je kan je eigen lobby openen waarin deze minigames en bordspellen gespeeld kunnen worden. Het handige is dat je de keuze hebt om deze lobby al dan niet af te sluiten met een wachtwoord. Een andere leuke feature is het feit dat je lokaal met twee mensen op dezelfde Switch het kan opnemen tegen twee andere online gamers.

Het is mooi om zien dat Nintendo zijn games, die in dit geval bijna 3 jaar oud zijn, blijft ondersteunen. En daar kunnen de fans alleen maar tevreden mee zijn!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.