fbpx

Registreer je nu voor de free-to-play mobile game The Witcher: Monster Slayer

Je bent een The Witcher-fan die ervan droomt om ook in het dagelijkse leven, net zoals Geralt of Rivia, monsters te killen? Wel binnenkort kan dat!

Fans kunnen zich vanaf nu registreren voor de Early Access-versie van The Witcher: Monster Slayer, een free-to-play mobile game. En met wat geluk kan jij weldra deel uitmaken van een select groepje dat met de game aan de slag kan via Google Play op Android-toestellen. Geen Android maar wel een iOS-toestel? Nog niet wanhopen want misschien komt daar later ook nog een testsessie voor.

The Witcher: Monster Slayer is een free-to-play game voor iOS en Android die je het beste kan vergelijken met Pokémon Go. Hier echter geen Pokémon maar heuse monsters uit het The Witcher-universum. Maak gebruik van de GPS-technologie in je smartphone om overal ter wereld monsters te ontdekken, en als het even kan ook te verslaan. Weet trouwens dat ook het tijdstip van de dag, of dag/nachtcyclus een invloed kunnen hebben op de gevechten.

Goesting? Dan kan je je registreren via deze link voor de testsessie en ben je helemaal klaar voor de release deze zomer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d