fbpx

Nieuwe Ratchet & Clank: Rift Apart trailer ziet er wederom fantastisch uit

Sony heeft vandaag weer enkele korte beelden vrijgegeven van de nieuwste title in de Ratchet & Clank Series. Zo leren we onder meer Rivet kennen, de mysterieuze Lombax die als nieuwe protagonist haar intrede zal maken in Rift Apart. En om onze magen nog meer te verzadigen, werden er ook enkele leuke nieuwtjes vrijgegeven.

Ratchet & Clank: Rift Apart wordt de nieuwste title in de enorm gegeerde franchise, die volgend jaar haar twintigste verjaardag zal vieren. De enkelingen die erin zijn geslaagd om de haast onvindbare PlayStation 5 in huis te halen, zullen zich ongetwijfeld uitbundig in de handen wrijven, aangezien dit eindelijk nog eens een PS5-exclusive zal worden in lange tijd. De release staat momenteel gepland op 11 juni, en laten we hopen dat een of ander virus hier geen roet meer in het eten gooit.

De trailer leert ons kennismaken met Rivet, de grijskleurige Lombax die in eerdere trailers ons reeds met verstomming wist te slaan. De hamvraag luidde toen of het al dan niet mogelijk zou zijn om aan de slag te kunnen met dit nieuwe personage. En die vraag zien we nu staalhard beantwoord: Ja, het kan! Eveneens worden gloednieuwe locaties getoond, waaronder Nefarious City, samen met enkele nieuwe wapens en gameplay mechanics.

Bovendien werd de componist van de Rift Apart soundtrack aangekondigd. Niemand minder dan Mark Mothersbaugh, co-founder van de Rock n’ Roll band DEVO, zal het compositiewerk voor zijn rekening nemen. Een naam die misschien niet direct een belletje doet rinkelen, maar voor velen ongetwijfeld geen onbekende, aangezien hij eerder al de revue is gepasseerd in de drie originele Crash Bandicoot en Jak & Daxter games, en eveneens de soundtrack van Thor: Ragnarok op zijn naam heeft staan. Geniet hieronder al rustig even mee van enkele reeds vrijgegeven compositiestukken.

Donderdag volgt er eveneens een nieuwe State of Play, waarin nieuwe extended gameplay van deze aanstormende title zal worden vrijgegeven. Wij weten in ieder geval waar onze ogen die dag op gericht zullen zijn. Stay tuned.

Gepubliceerd door Luca

Al sinds zijn pre-tienerjaren is deze kerel gefascineerd door games en al het moois wat deze onuitputtelijke wereld te bieden heeft. Begonnen met games als RollerCoaster Tycoon, The Sims en Ratchet & Clank, verder doorgerold naar shooters als COD, en uiteindelijk terechtgekomen bij verschillende ARPG's. Er zijn maar weinig games die hij nog niet op zijn conto heeft staan, waarbij de PS5 tegenwoordig bekend staat als 'zijn' speeldomein. Al is er echter één reeks die zijn hart ongecontroleerd sneller doet slaan, met name 'The Souls Series'. Altijd bereikbaar voor tips & tricks indien je blijft worstelen met die ene onverslaanbare demoon.

Eén opmerking over 'Nieuwe Ratchet & Clank: Rift Apart trailer ziet er wederom fantastisch uit'

Reacties zijn gesloten.

%d