Ghostbusters vangen binnenkort ook spoken in de consoleversie van Planet Coaster

In 2019 kreeg de originele PC-versie van Planet Coaster al de hulp van de Ghostbusters om je pretparken spookvrij te houden. Vanaf donderdag is deze übercoole DLC ook beschikbaar voor de consoleversie van deze pretparksim van de hand van Frontier Developments.

Planet Coaster: Ghostbusters is volgens de ontwikkelaar de ultieme liefdesbrief aan de blockbuster uit 1984. Deze DLC bevat een verhaal-gedreven scenario waarvoor Dan Aykroyd (Dr. Raymond Stantz) en William Atherton (inspecteur Walter Peck) hun stemmen leenden.

Hiervan alleen al zouden de fans al gek worden, maar de ontwikkelaars hebben ook nog heel wat authentieke geluidseffecten en rekwisieten uit de film in de game verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan ECTO-1, Slimer, Stay Puft Marshmallow Man, het Ghostbusters-hoofdkwartier en Spook Central. Daarnaast krijg je ook toegang tot RollerGhoster, een kiddiecoaster met Slimer in de hoofdrol én The Ghostbusters Experience, een interactieve darkride.

Naast het Ghostbusters pack, komt ook het Studios Pack naar consoles. Hierin vind je alles terug om je park om te toveren naar een interactieve filmset. Je kan zelfs een echte Tour-ride maken zoals je die bijvoorbeeld ook terugvindt in Universal Studios.

Voor Planet Coaster: Ghostbusters betaal je €14,99, terwijl je voor het Studios Pack €9,99 neertelt. Beide DLC’s zijn vanaf 29 april beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation5, Xbox One en Xbox Series X|S. Voor PC zijn beide packs al langer beschikbaar.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.