fbpx

Scarlet Nexus toont zich in twee nieuwe gameplayvideo’s

In een verre toekomst werd een psionisch hormoon ontdekt in het menselijk brein. Het gaf mensen buitenzintuiglijke krachten en veranderde de wereld compleet. Net toen de mensheid zich kon vinden in hun nieuwe leven, daalden krankzinnige mutanten, de Others, vanuit de lucht neer met een grote honger naar menselijke hersenen.

Niet bepaald de meest gezellige setting zou je denken, maar als game klinkt dit dan wél weer ontzettend cool. Zeker omdat deze Others niet met gewone wapens bestreden kunnen worden, maar enkel door mensen met buitenzintuiglijke vaardigheden, beter bekend als psionics. Deze psionics worden gerekruteerd voor de Other Suppression Force (OSF), de laatste verdedigingslinie van de mensheid.

Je volgt in de game twee verhalen. Je hebt de keuze om het avontuur aan te vangen als Yuito Sumeragi, een energieke rekruut uit een vooraanstaande politieke familie of als de mysterieuze verkenner Kasane Randall. Pas wanneer hun ervaringen zich meer met elkaar verweven, ontdekken we het volledige verhaal en mysteries van een Brain Punk-toekomst die overgeleverd is aan technologie en paranormale gaven.

Beide protagonisten hebben nu elk een eigen gameplaytrailer gekregen waarin we hen gedurende bijna 2 minuten aan het werk kunnen zien. Kasane zien we aan het werk in het museum, terwijl Yuito zijn kunsten toont in het hospitaal.

Scarlet Nexus is vanaf 25 juni beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Seriex X|S en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: