fbpx

Marvel’s Avengers’ Tachyon Anomaly-event is nu live

Hou het ondertussen zijn met Marvel’s Avengers? Deze bonte verzameling superhelden heeft het de laatste maanden niet eenvoudig gehad. De game moest dé ultieme superheldengame worden, maar slaagde daar, laat ons eerlijk zijn, niet helemaal in. Kan het Marvel’s Avengers’ Tachyon Anomaly-event daar alsnog verandering in brengen?

Vanaf vandaag kunnen de fans van de game aan de slag met een nieuw event, genaamd Tachyon Anomaly. Het Tachyon Anomaly-event, dat vorige maand werd aangekondigd, omvat diverse activiteiten, waaronder een nieuwe kans voor spelers om online teams te vormen met meer dan één van dezelfde held in elke missie. Dit event, dat vandaag dus begonnen is, duurt tot 3 mei.

De wereld wordt geteisterd door Tachyon-anomalieën die zijn veroorzaakt door AIMs geknoei met de tijd. Hierdoor kunnen Avengers uit verschillende tijdlijnen samenkomen op één locatie om samen vijanden te verslaan. Dit betekent dat spelers nu online teams met meer dan één van dezelfde superheld kunnen vormen. Doordat spelers teams kunnen vormen die dezelfde helden bevatten, zijn allerlei nieuwe en spectaculaire superhelden-samenstellingen mogelijk.

Tijdens de twee weken van het event ontvangen spelers die Temporal Assault-missies voltooien een exclusief geanimeerd Temporal Assault-naamplaatje dat kan worden gebruikt met elke superheld. Door extra Temporal Assault-missies te voltooien, worden spelers beloond met Priority Set-onderdelen voor high-level helden.

Tijdens het Tachyon Anomaly-evenement zijn Tachyon Rift-missies toegankelijk voor helden met Power Level 1-100, zodat alle spelers ze kunnen ervaren. Een nieuwe Tachyon Rift-missie,  getiteld ‘And We’re Back’, is vanaf dit evenement toegankelijk via de War Table, waardoor spelers meer missies van dat type kunnen uitvoeren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d