fbpx

13 EA-titels, beschikbaar in Xbox Game Pass Ultimate, krijgen nu FPS Boost op Xbox Series X/S

Het zijn mooie tijden voor Xbox Gamers, en zeker de gelukkigen die erin geslaagd zijn een Xbox Series X/S op de kop te tikken. Niet alleen beschikken zij met Game Pass Ultimate over een shitload aan games, nee ze krijgen er ook nog eens een heleboel EA-games bovenop. En voor 13 van die games valt er wat te vertellen.

Microsoft heeft aangekondigd dat 13 Electronic Arts-games, die beschikbaar zijn voor Xbox Game Pass Ultimate-leden via EA Play, updates ontvangen om FPS Boost mogelijk te maken op Xbox Series X | S met ondersteuning tot 120 frames per seconde. Deze nieuwe FPS Boost-games zijn onder meer:

Ondersteuning tot 120 frames per seconde:

• Battlefield 1
• Battlefield 4
• Battlefield 5
• Mirror’s Edge Catalyst
• Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville
• Plants vs. Zombies: Garden Warfare
• Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2
• Star Wars Battlefront II
• Star Wars Battlefront
• Titanfall
• Titanfall 2
• Unravel 2

Ondersteuning tot 60 frames per seconde:

• Sea of Solitude

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d