fbpx

Bevend en bibberend het weekend in met The Conjuring: The Devil Made Me Do It-trailer

Ik ben absoluut fan van horrorgames, en films, maar ik durf ze, op Outlast en Resident Evil 7 na, niet te spelen en niet te bekijken. Na mijn Evil Dead-trauma op mijn zeventiende in een kleine bioscoop in het exotische badstadje Middelkerke was voor mij de kous af. Ik heb dan ook veel bewondering voor iedereen die die games wel durft spelen en de films durft te bekijken. En die laatsten die kunnen er binnenkort weer eentje toevoegen aan hun to see lijstje.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It, de zevende film reeds in de populaire horrorfilmreeks, vertelt een huiveringwekkend verhaal vol verschrikkingen, moord en een onbekend kwaad dat zelfs Ed en Lorraine Warren, ervaren onderzoekers van het paranormale, geschokt heeft. Het is een van de meest sensationele zaken uit hun carrière.

De strijd om de ziel van een jonge jongen dwingt ze om tot het uiterste te gaan en leidt er uiteindelijk toe dat voor het eerst in de Amerikaanse geschiedenis een moordverdachte beweert door de duivel bezeten te zijn geweest.

Patrick Wilson en Vera Farmiga keren terug als Ed en Lorraine Warren onder de regie van Michael Chaves. In de film zien we ook Ruairi O’Connor, Sarah Catherine Hook en Julian Hilliard.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It werd geproduceerd door James Wan en Peter Safran, die samen aan alle films uit het Conjuring Universe hebben gewerkt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d