fbpx

Ga op zoek naar je volgende doelwit in nieuwe Necromunda: Hired Gun-trailer

Op 1 juni verschijnt Necromunda: Hired Gun, ontwikkelaar StreumOn Studio’s fast-paced FPS, op console en pc. Deze game neemt je mee naar de grimmige en gewelddadige stad Necromunda, een plek waar alles kan tegen de juiste prijs.

In Necromunda: Hired Gun kruip je in de huid van een premiejager. Je verhaal begint in Martyr’s End, het centrum van alle actie, contracten en facties in Necromunda. Daar maak je onder andere kennis met Kal Jericho, de beruchte premiejager die je leven heeft gered, tot de plaatselijke barmeid, die je op de hoogte zal houden van het reilen en zeilen in de stad.

Het is ook de plek waar je je voorbereidt, je bionische augments upgradet, je personage aanpast en besluit wie de volgende is op je dodenlijstje.

Wat dat mag betekenen dat zie je in de nieuwe trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Ga op zoek naar je volgende doelwit in nieuwe Necromunda: Hired Gun-trailer'

  1. Weetje: de mix en mastering van de OST van dit spel werd gedaan door de Wemmelse heerscher Olmo Lipani aka Déhà. Mensen die met hun hoofd diep in de underground metalscene zitten, kennen de man ongetwijfeld.

Reacties zijn gesloten.

%d