De Black Orcs bestormen de Blood Bowl III-arena in nieuwe gameplay trailer

Blood Bowl dat is humor en (bloederige) actie, spektakel op en naast het veld, en dit alles aangevuld met een flinke snuif American Football (NFL). Of is het eigenlijk omgekeerd?

Vier gloednieuwe teams betreden binnenkort het Blood Bowl-veld in de langverwachte derde videogame van de populaire franchise. Onder de teams bevindt zich een ras dat de fans bekend zal voorkomen: de Black Orcs. Hoog tijd voor NACON en Cyanide Studio om ons te doen kennismaken met een gameplayvideo van dit ras.

Omdat de Black Orcs moe werden van de amateurprestaties van de andere Greenskins, besloten ze hun eigen teams te creëren. Vergeet overspelen, ontwijken en snelheid: de Black Orcs zijn vooral lichtende voorbeelden van hoe je tegenstanders methodisch en meedogenloos in de modder kunt trappen.

Ondersteund door een trol, wiens brute kracht slechts wordt geëvenaard door zijn domheid, en goblins die de bal dragen en het veld overspoelen, is het de favoriete tactiek van de Orcs om iedereen op gewelddadige wijze te verpletteren die dom genoeg is om de weg naar de endzone te versperren.

Blood Bowl 3 verschijnt in augustus 2021 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Steam en Nintendo Switch.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)