EPOS nieuwe H3 bedrade gaming headset focust op comfort en kwaliteit

Er zijn heel wat headsets op de markt dezer dagen en allemaal smeken ze om een plaatsje rond jouw hoofd. Met EPOS nieuwe H3 bedrade gaming headset komt er daar nog eentje bij. Het wordt dus nog moeilijker om te kiezen.

Ter info: we hebben de headset niet getest, alle info komt uit het persbericht.

EPOS onthult dus de H3, een bedrade gesloten akoestische gaming headset die gamers kraakheldere audiokwaliteit biedt voor meeslepende game ervaringen en duidelijke communicatie met het team. De H3 behoort tot EPOS’ volgende generatie premium randapparatuur en biedt verschillende spelers premium gaming audio met eenvoudige plug-and-play.

De H3 is gemaakt van lichte, duurzame materialen en heeft een ontwerp dat comfortabel is voor hoofden van alle maten. De headset is verkrijgbaar in het strakke en stijlvolle Onyx Black of het frisse Ghost White.

De kracht van audio

Voortbouwend op 115 jaar expertise op het gebied van audio engineering, zet de H3 de traditie voort met kraakhelder geluid met dreunende bassen en heldere hoge tonen die zorgen voor uitzonderlijk realisme. De H3 combineert premium geluidskwaliteit met een gunstige instapprijs en opent daarmee een nieuwe wereld voor spelers die hun game ervaring naar het volgende niveau willen tillen. De verbeterde audio technologie zorgt voor snelle reactietijden die je alleen mag verwachten van de beste geluidsapparatuur in gaming. De intuïtieve volumebediening op het rechter oorkussen maakt het eenvoudig om tijdens het gamen snel het volume aan te passen met een draai aan het wieltje.

Kraakheldere microfoon kwaliteit

De H3 zorgt voor kraakheldere communicatie met het team, dat essentieel is om het winnende voordeel te behalen in multiplayer games. Een microfoon van studiokwaliteit verzendt heldere audio, terwijl ongewenste achtergrondgeluiden moeiteloos worden gereduceerd om het samenspel te verbeteren. De microfoon heeft een gemakkelijke lift-to-mute functionaliteit.

Multiplatform plug-and-play functionaliteit

De H3 kan met een 3,5 mm jack-poort naadloos worden aangesloten op alle apparaten, waaronder PC, Mac OSX, Nintendo Switch™, Sony PlayStation®- en Xbox®-apparaten. De verwisselbare een- of tweepolige 3,5 mm kabel maakt snelle wisselingen tussen apparaten mogelijk voor ononderbroken gamesessies. De H3 is volledig compatibel met alle externe geluidskaarten van EPOS, waaronder de GSX 300 en GSX 1200 PRO.

Ultiem comfort

De H3 is vervaardigd van hoogwaardige materialen naar EPOS’ standaard en biedt met zijn combinatie van een laag gewicht en een robuuste bouwkwaliteit een vernieuwende kijk op het design van gaming headsets. De roestvrij stalen schuifband in de hoofdband, draaiende oorkussens en duurzame vulling zorgen voor comfort tijdens lange gamesessies. De ergonomische oorkussens en het gesloten design garanderen passieve geluidsdemping.

Prijs en verkrijgbaarheid

De EPOS H3 is vanaf nu verkrijgbaar in de kleurvarianten Onyx Black en Ghost White via EPOSaudio.com/gaming en geselecteerde retailers voor een verkoopprijs van €119 EUR.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)